Let op! Uw browser is verouderd, dit kan negatief effect hebben op de gebruikerservaring. Download Chrome
X
Terug
In gesprek met Thebe Wijkverpleging

Efficiënt declaratieproces met de juiste digitale werkplek

23 juli

Voor elke doelgroep is het belangrijk om een digitale werkplek te hebben, die toegankelijk is en waarin je je vak en jouw dagelijkse processen herkent. Daarom is het handig om een digitale werkplek voor zorgverleners te hebben én een digitale werkplek voor ondersteunende diensten. Dit zorgt voor overzicht en voorkomt fouten. Wij spraken hierover met André, werkzaam op het Wijkservicecentrum van Thebe Wijkverpleging.

Subtitel

Optimale ondersteuning in je werk

“De administratie heeft dagelijks te maken met allerlei verschillende taken op het gebied van registratie tot declaratie. Veel handelingen vragen om opvolging om het proces goed af te kunnen ronden. De vele financieringsvormen maken het er niet makkelijker op. Daarom is het belangrijk, dat software voor de administratie overzicht biedt in deze processen en de taken die uitgevoerd moeten worden. Zodoende worden we als medewerkers op de administratie optimaal ondersteund in ons werk.”

“Bij Thebe werken we met PUUR. van Ecare en ik vind het erg duidelijk. Je bent veel nu sneller waar je moet wezen; sneller overzicht en minder klikwerk! In PUUR. is een nieuw startpunt gemaakt voor de administratie. Dit is een slim overzicht, voor alle financieringsvormen (Wlz, Zvw, Wmo, PGB, enz.). Je ziet hier op een eenvoudige manier wat er nog moet gebeuren. Bijvoorbeeld dat er inkomende toewijzingen zijn of dat er retourberichten zijn binnengekomen op declaraties waar je nog naar moet kijken. Ook kun je er de status checken van bijvoorbeeld lopende declaratieprocessen. Vanuit het overzicht ga je vervolgens makkelijk naar een onderdeel waar je mee aan de slag gaat. Bijvoorbeeld het reageren op een binnenkomende toewijzing of het verwerken van een retourbericht. Duidelijk, professioneel en overzichtelijk.”

Subtitel

Wij kennen de administratieve processen van a tot z

Wij van Shared services, ondersteunen zorgorganisaties weer bij deze administratieve processen. Zoals het verzuimproces, de salarisverwerking of het uitvoeren van het volledige declaratieproces. Ons team doet dit al jarenlang voor allerlei zorgorganisaties, van klein tot groot. Het grote voordeel van ons team is dat het voor ons dagelijkse kost en daardoor dus gesneden koek is. We kennen de administratieve processen van a tot z, we zijn en blijven op de hoogte van de laatste (wets)wijzigingen die van invloed zijn op deze processen en weten dit op de juiste manier toe te passen.

Deel dit bericht facebook whatsapp linkedin